СТРЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Стрелец 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Стрелец 2023г.

♐ СТРЕЛЕЦ:

Темите на 2023г. за вас са в тясна връзка с приятели, групи, клубове, организации, хуманитарни дейности, нови технологии, реформаторски дейности, реализиране на планове, надежди и мечти, бъдещите ви проекти, децата, спорт, хоби, развлечения и любов.

Приемайте живота като игра, следвайте сърцето си. Бъдете по-самоуверени, поемайте риск и не се страхувайте да бъдете в центъра на вниманието. Използвайте въображението си, за да доставяте радост на другите, по тази начин ще може да получите тяхното одобрение, подкрепа и любов.

Възможна реализация ще имате в дейностите свързани с деца, игри и спорт.

Положителен резултат може да имате, когато действате активно, за да постигнете онова, което искате.

Способност да бъдете в услуга на другите, да им помагате. Обръщайте по-голямо внимание на вашия режим на хранене. По-лесно може да проявите дисциплина по отношение на диети и физическо натоварване. Желание за самоусъвършенстване, критичност към себе си и другите.

Принудителна изолация в собствения дом, ограничения или самота, забавяне при смяна на местожителство, ако има такава възможност. При възникнал конфликт, човек се чувства откъснат от дома, вкъщи не му е уютно, изпитва отчуждение, има чувство, че не го разбират, отсъства контакт. Не са изключени конфликти или проблеми с родители. Възможни са тежки и продължителни ремонти, които принуждават човек да прекарва повече време вкъщи.

Подобряване на ситуациите, свързани с работата, по-добри отношения с колегите, подобряване на социален статус, може да откриете ново поприще за реализация. Но, ако влагате прекомерни амбиции, желания и стремежи да получите това, което смятате, че заслужавате, то сферата на работата може да се окаже кризисна. Стремете се да подхождате реалистично и търпеливо към обстоятелствата.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Стрелец 2023г.
Астрологична прогноза - Стрелец 2023г.