Услуги

Астрологична консултация
Астрологична консултация

РЕКТИФИКАЦИЯ – представлява астрологичен метод, който чрез минали значими събития (сключване на брак, раждане на дете, първа работа, загуба на близък човек, преместване, операция, дипломиране и пр.*), помага да се изчисли точния час на раждане. Извършването на ректификация е необходимо, за да се намали до минимум риска от погрешно интерпретиране и бъде възможно по-точното и конкретно описване на наталната карта и всички останали методи за прогноза. 

Цена: 60 лв. (Виж „При първа консултация“)

*При невъзможност картата да бъде ректифицирана (липса на дати на събития, малко на брой значими събития и др.), се работи с дадения час на раждане и РЕКТИФИКАЦИЯ не се заплаща!

ЛИЧЕН ХОРОСКОП (НАТАЛНА КАРТА) – интерпретирането на натална (рождена) карта е най-важното и значимо нещо за всеки човек, който е решил да се докосне до астрологията. В наталната карта е записан целият потенциал, с който човек разполага, всичките му заложби, които той може да развива, неговите силни и слаби страни. Показва защо човек реагира по различни начини в различни ситуации и накъде е неговата посока на развитие. Ако човек работи върху своя потенциал и се стреми към заложеното в картата, то тогава целите му са постижими. В противен случай човек се среща с определени трудности, които не му позволяват да достигне стремежите си, ако те не са правилните за неговото развитие. Всичко, което не е „записано“ в наталната карта е недостижимо за човек, докато „записаното“ е достижимо, ако човек работи върху него.

Цена: 80 лв. (Виж „При първа консултация“)

ПРОГНОСТИКА ЗА 1 ГОДИНА – използват се различни астрологични методи, чрез които се отделят най-важните и значими събития, които е вероятно да се случат на човек през годината. Целта е човек да бъде подготвен и да работи в синхрон с предстоящите моменти. Също така при трудни събития през годината, ако такива присъстват, да бъде предупреден и да ги избегне или намали тяхната вреда, ако това е възможно. Много важно е да се знае, че никой астролог не може да отмени всичките ви трудни събития, но би могъл да ви предупреди и да ви каже кога можете да очаквате развръзка или облекчение във връзка с определена ситуация.

Цена: 100 лв. (Виж „При първа консултация“)

СИНАСТРИЯ – често наричан „партньорски“ или „любовен“ хороскоп, всъщност синастрията ни дава възможност да разгледаме два отделни хороскопа, за да разберем какво влияние оказват един на друг и къде срещат определени трудности и къде нещата са хармонични в тяхната връзка. Разбира се, най-често става въпрос за любим човек, но синастрия би могла да се направи между родител и дете, началник и подчинен или с бизнес партньор, приятел, брат/сестра и пр.

Цена: 80 лв.

ХОРОСКОП НА ДЕТЕ – дава ви допълнителна възможност да разберете повече за поведението, възпитанието и потенциалите, с които разполага вашето дете, за да имате възможност да му помогнете да ги развие.

Цена: 60 лв.

ЕЛЕКЦИЯ – метод за избор на подходяща дата за избрано от вас събитие. Такива събития биха могли да бъдат: регистрация на фирма, сватба, закупувана на кола или жилище, започване на ремонтни дейности или строителство, раждане с планово секцио*, планирана операция**, подходящ период за почивка през годината и др.

*Дата за раждане с планово секцио се подбира, най-често от няколко възможни, с които разполагате, с цел раждането да премине, доколкото е възможно най-леко. Час за раждането с цел да „нагласим“ съдбата на детето не се дава! Дава се само дата, а всяко дете идва на този свят със съдбата, която то си е избрало!

**Дата за планирана операция – такава дата се избира, най-често от няколко възможни с които разполагате, само при козметични операции или такива, които търпят отлагане.  Операция, която е наложителна или спешна, извършвайте незабавно!

Цена: 50 лв.

ХОРАР – Чрез този метод се дава отговор на конкретно зададени въпроси. Въпросите могат да бъдат от различни сфери, като кариера, любов, здраве, имоти и пр. Въпросите могат да засягат минали, настоящи или бъдещи събития.

Цена: 50 лв.

При първа консултация

При първа консултация винаги се разглежда ЛИЧЕН ХОРОСКОП, като преди това е препоръчително да се направи и РЕКТИФИКАЦИЯ. По тази причина цените на посочените по-долу услуги са следните:

РЕКТИФИКАЦИЯ + ЛИЧЕН ХОРОСКОП

Цена: 120 лв.

РЕКТИФИКАЦИЯ + ЛИЧЕН ХОРОСКОП + ПРОГНОСТИКА ЗА 1 ГОДИНА

Цена: 140 лв.

Запишете час за консултация ТУК !

Консултациите са с времетраене между 1 и 2 часа, в зависимост от избраните от вас услуги. Очаквам ви!

Астрологична консултация
Астрологична консултация

Подари хороскоп

Направи най-добрия подарък за приятелите и близките си хора. Помогни им да разберат повече за себе си и потенциала, с който разполагат. Услуги и цени:

РЕКТИФИКАЦИЯ + ЛИЧЕН ХОРОСКОП + ПРОГНОСТИКА ЗА 1 ГОДИНА

( Цена: 140 лв. )

СИНАСТРИЯ ( Цена: 80 лв. )

ХОРОСКОП НА ДЕТЕ ( Цена: 60 лв. )

ЕЛЕКЦИЯ ( Цена: 50 лв. )

Подари хороскоп
Подари хороскоп

Лице

Ваучера за подарък - хороскоп (Лице)
Ваучера за подарък - хороскоп (Лице)

Гръб

Ваучера за подарък - хороскоп (Гръб)
Ваучера за подарък - хороскоп (Гръб)

Още за астрологията

четете в моя блог

Астрологични статии
Астрологични статии