Божидар Ръсовски Астролог
Божидар Ръсовски Астролог

Изучавал съм астрология в Астроцентър Урания, който е официален филиал на Московската Академия по Астрология за България. Астрологията, както всяка друга наука, продължава своето развитие, откриват се нови методи или знания, които ни помагат по-добре да приложим или надградим познатото. По тази причина, посещавам различни семинари и курсове, които да ми помогнат да продължа да се развивам и да се запознавам с различни открития или методи на други астролози.

Най-голямото ми желание е да бъда максимално полезен за хората, които идват със своите въпроси и стремежи да разберат себе си по-добре. Защото астрологията е ключ за себепознание към всеки човек. Познавайки своите слаби и силни страни, защо в една ситуация реагира по един начин, а в друга - по друг, човек се учи по-добре да използва потенциала си и да бъде щастлив.

Не очаквайте от мен да взимам решения вместо вас или да премахвам като с магическа пръчка трудностите във вашия живот. Разбира се, ще дам разяснение и съвет по конкретен въпрос, но само вие решавате как да действате след това.

Ако мога да допринеса, с помощта на астрологията за вашето по-добро опознаване на качествата и потенциала, с които разполагате, за да достигнете своето щастие или разрешите своя въпрос, само тогава мога да кажа, че моята работа като астролог е свършена.

Божидар Ръсовски

Астрологични услуги:

- Ректификация - изчисляване на точен час на раждане

- Личен хороскоп (Натална карта) - интерпретиране на личен хороскоп

- Прогностика - прогноза за 1 година

- Синастрия - "партньорски" или "любовен" хороскоп

- Хороскоп на дете - разберете повече за поведението, възпитанието и потенциалите, с които разполага вашето дете

- Елекция - избор на подходяща дата за конкретно събитие

- Хорар - дава отговор на конкретно зададени въпроси

Facebook AstroImpulseFacebook AstroImpulse

За мен