РИБИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Риби 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Риби 2023г.

♓ РИБИ:

Фокус за вас през тази година са притежанията и ресурсите, както физически така и емоционални.

Събитията през годината ще бъдат свързани с финанси, наследства, кредити, раздяла, здраве, свързване със сексуалността и лична трансформация.

Начините, по които получавате и давате. Разбирането, че притежанията трябва да се използват за личното ви развитие без да се получава безсмислено трупане на неща, от които нямате нужда.

Годината ви учи да се разделяте с всичко, което вече не ви е необходимо, независимо дали това са предмети, емоции или хора.

Засилен интерес към непознатото, езотериката, духовенство, мистика и окултизъм.

Повече любопитство и любознателност, ще изпитвате удоволствие от обучение, общуване и всяка възможност за усвояване на нови знания. Желание да се пътува, да бъдете в движение, повече пътешествия и нови преживявания. Може да усвоите нови умения, които обогатяват опита ви.

Ограничение, недостиг на сили, липса на активност и свиване на сферите на действие. Често възникват принудителни и сериозни ограничения на активността на човек, озовавате се в ситуации, в които нищо не може да се направи. Но също е възможно човек сам да реши да работи усилено в определена посока, като държи високо ниво на организация и дисциплина. Намалява контактите, ограничава разнообразието на видовете дейност и започва упорита работа в една сфера.

Подобряване на отношенията с роднини, братя, сестри, разширяване на кръга на общуване, много контакти. Активно учене, придобиване на знания, образоване в сферата на бъдеща специалност или натрупване на знания, които могат да окажат влияние на бъдещето ви издигане. Щастливи моменти, свързани с автомобили, кратки пътувания и интересни запознанства.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Риби 2023г.
Астрологична прогноза - Риби 2023г.