ЛЪВ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Лъв 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Лъв 2023г.

♌ ЛЪВ:

През тази година интелекта, ученето, общуването, комуникацията, писмени дейности, събития в живота на братя и сестри,

преподаването, пътешествията, образованието, правото, философията, религията и духовността ще бъдат темите на вашето развитие.

Необходимо е повече да се осланяте на собствената си интуиция, тъй като никога няма да разполагате с достатъчно информация за да знаете каква е истината по даден въпрос.

Вярата и действията от позицията на собствената ви истина ще ви донесе цялостност и спокойствие на ума, а не стремежа да разберете

какво мислят другите хора, за да кажете правилното нещо така, че те да се съгласят с вашата гледна точка.

В работата ви, контактите ви с други хора, ще играят важна роля за вас. Възможни са определени промени в работата, кариерата или целите, които си поставяте и ще ги възприемате прекалено емоционално. Силна емпатия, интуицията и чувствата ще властват над разума.

Възможни са финансови ограничения, недостиг на пари, дългове или загуби. Проблеми свързани със заеми, кредити и наследства. Обръщайте повече внимание на здравето си, защото е възможно влошаване на общото ви здравословно състояние, особено хронични заболявания и свързаните със стави, кости, сухожилия и зъби. При жените може да има проблеми и трудности при забременяване. От друга страна може да направите успешни инвестиции в земя и имоти.

Активна дейност, подобряване на условията в работата, повишаване на професионален статус, израстване в работата или смяна на длъжността с по-перспективна. Възможно е добиване на популярност, награди, почит, диплома, повишения, голям ръст и достигане на желан резултат, кулминация. В женски хороскоп, това може да бъде събитие, променящо социалния статус, брак.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Лъв 2023г.
Астрологична прогноза - Лъв 2023г.