БЛИЗНАЦИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Близнаци 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Близнаци 2023г.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Събитията на годината минават през творчеството, изкуството, публичните изяви, удоволствия, развлечения, отдих, хобита, спорт, собствените деца, влюбванията и романтичните връзки, както и приятелите, различни групи, клубове и организации.

Дори действията ви да бъдат посрещнати с неодобрение, стремете се да останете верни на своите нестандартни идеи.

Силно удовлетворение и успех ще имате, когато работите в група по различни проекти, особено, ако се свързани с идеалистични или общочовешки каузи.

Занимания с астрология, електротехника, наука, компютри и всяка дейност, която може да свързва бъдещето с настоящето е препоръчителна.

Прекалено ще се влияете от собствените си емоции и подсъзнателни инстинкти. Ще бъдете по-чувствителни, емоционални, интуитивни, възприемчиви и творчески настроени. Ще изпитвате любопитство към мистични знания или религия. Може да имате интересни, дори пророчески сънища.

Възможни са сериозни промени в служебната ви дейност и социалното ви положение. Това ще се прояви като добиване на стабилност и натоварване с повече отговорности, свързани с упорита и тежка работа или препятствия в кариерата, определени ограничения, трудности и дори смяна на работа. Във всички случаи, в живота ви това е ежедневно напрегната работа, реорганизации, трудни отношения с началници, ограничени перспективи и много работа.

Период за равносметка, приключване на стара работа или дейност и тенденция да започнете нещо ново. За някои е възможно значимо преместване с нови възможности. Засилен интерес към духовенство и религия. Възможна е изолация, но такава, която е свързана с дейност или събитие, което ви прави щастливи, такова може да бъде появата на нов член в семейството.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Близнаци 2023г.
Астрологична прогноза - Близнаци 2023г.